Het Ouderschapsplan

Het maken van een ouderschapsplan is niet voor alle ouders even makkelijk.

De Scheidslijn heeft een model ouderschapsplan ontwikkeld voor alle leeftijden.

Als de communicatie tussen jou en je partner niet zo makkelijk gaat dan kun je proberen om via de mail toch samen een ouderschapsplan samen te stellen met behulp van het model ouderschapsplan van de Scheidslijn.


Ouderschapsplan van de Scheidslijn

Het ouderschapsplan van de Scheidslijn voldoet aan alle eisen en wordt geaccepteerd door de rechtbanken. Het ouderschapsplan van de Scheidslijn is opgesteld op basis van dertig jaar ervaring op het gebied van echtscheidingen waarbij kinderen betrokken zijn.

In korte duidelijke stappen wordt u door het ouderschapsplan geleid. Er wordt aandacht besteed aan opvoedingsafspraken, aan de planning van vakanties, rekening gehouden met de verjaardagen van de kinderen , de ouders en alle andere belangrijke mensen in het leven van u en de kinderen.
Een goed ouderschapsplan voorkomt veel ellende achteraf.  

U ontvangt het
ouderschapsplan gratis bij het Echtscheidingsboek. Bij het ouderschapsplan zit een uitgebreide toelichting. Het model ouderschapsplan kan gedownload worden als pdf of als worddocument. Omdat je het ouderschapsplan kunt downloaden, is het gemakkelijk om het ouderschapsplan te wijzigen wanneer de kinderen ouder worden of wanneer bepaalde afspraken uit het ouderschapsplan niet werken.


Voor het inplannen of inroosteren van de afspraken uit het ouderschapsplan kan de papa-mama-kalender goed gebruikt worden.

Papa Mama Calendar

NIEUW! Bestel nu papa-mama-kalender voor 6 maanden
NIEUW! Bestel nu papa-mama-kalender voor 12 maanden
NIEUW! Bestel nu papa-mama-kalender voor 2 jaar
NIEUW! Bestel nu papa-mama-kalender voor 3 jaarBestel hier het Echtscheidingsboek + gratis berekening kinderalimentatie + gratis ouderschapsplan.

 

 

Meer informatie over kinderen en echtscheiding

- Wat en wanneer vertel je het de kinderen

- Reacties van kinderen op de echtscheiding

- Rol van de ouders in de echtscheiding

- Hoofdverblijfplaats van de kinderen na de echtscheiding

- Het ouderlijk gezag na de echtscheiding

- Omgangsregeling

- Co-ouderschap

- Ouderschapsplan

- Echtscheiding en ouderschap

 

Productinformatie